Opening beweegroutes Rode Rik

Lekker bewegen is niet alleen leuk, het is ook heel gezond. En als u samen in beweging komt, is het ook nog eens gezellig! De afgelopen jaren hebben gemeente Vught en MOVE Vught geïnvesteerd om alle inwoners van Vught te verleiden ook in hun eigen buurt in beweging te komen. De gemeente kan u uiteraard niet dwingen te gaan bewegen, maar kan het wel aantrekkelijk maken om, alleen of met elkaar, in beweging te komen. Dit gebeurt door in de openbare ruimte aantrekkelijke en sportieve plekken in te richten.

In Vught zijn inmiddels 19 beweegroutes gerealiseerd bij de volgende locaties: WZC Theresia (3), De Rode Rik (4), Reinier van Arkel (3) rondom de IJzeren Man (6) en recent bij Huize Elisabeth (3). Bij De Rode Rik is een ‘Beweeglint’ geplaatst, dat mede mogelijk is gemaakt door het Oranje Fonds. Dit ‘lint’ is een onderdeel van de beweegroutes rondom De Rode Rik. De laatste locatie wordt, na de coronatijd, nu feestelijk geopend. Dit gaat gebeuren tijdens de activiteit de ‘Gezonde Combinatie’ op woensdag 15 juni om 13.30 uur in aanwezigheid van wethouder Toine van de Ven.

Gezonde Combinatie
Samen lunchen, samen bewegen, gezelligheid en laagdrempelig, dat zijn de ingrediënten van de ‘Gezonde Combinatie’. Iedereen is welkom om aan te sluiten. Een groep enthousiaste vrijwilligers bereidt een heerlijke, gezonde lunch. Daarna gaat u, op uw eigen niveau, bewegen onder deskundige begeleiding van de buurtsportcoaches van MOVE Vught. Wilt u erbij zijn? Waardoor u ook aanwezig bent bij de opening van de beweegroute? Dat kan! U kunt u tot uiterlijk dinsdag 14 juni opgeven per mail (info@roderik2.nl), telefonisch via 06-51747525 of loop gezellig even binnen tijdens de openingstijden. De activiteit start om 12.30 uur met de gezonde lunch. Na het bewegen volgt er nog een heerlijk toetje en een kopje koffie of thee. De middag eindigt rond 15.00 uur. De bijdrage voor het complete programma is slechts 3 euro p.p.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …