Open zondagmiddag in Rode Rik: breiwerkjes kopen

Zondagmiddag 16 oktober van 14.00 tot 16.00 uur worden de prachtige breiwerken van vrijwilligers in De Rode Rik tentoongesteld en kunnen bezoekers deze voor een kleine prijs kopen. De opbrengst wordt gebruikt voor het kopen van nieuwe wol om truien en sjaals te breien voor de mensen in Oekraïne.

“Een groep vrijwilligers breit met veel passie en plezier dekens, truitjes, shawls en sokjes”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik enthousiast. “Voor vrijwilligers is het een mooie en betekenisvolle bezigheid. Zeker door het goede doel.”

Open zondag
Op zondag 16 oktober laten vrijwilligers alle gebreide handwerken in De Rode Rik zien en kunnen bezoekers de handwerken kopen. Tegen aantrekkelijke prijzen: shawl voor 3,50, een kindershawl voor 3 euro, muts voor 1 euro, kindervestje of truitje voor 5 euro en een warme deken voor 10 euro. Van de opbrengst wordt wol gekocht voor nieuwe handwerken en een deel wordt geschonken aan de hulp voor Oekraïne.

Kijk ook bij

Schrijf je in voor het Open Podium

Wil je je instrument laten zien en horen? Dan is het Open Podium iets voor …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.