Open toernooi jeu de boules doubletten in Sint-Michielsgestel

Een fantastisch EK op de Parade in ’s-Hertogenbosch is afgelopen zondag afgesloten. Als je daarnaar gekeken hebt, krijg je meteen zin om zelf ook eens een balletje te gooien. Te ervaren hoe je én sportief bezig kunt zijn én de onvolprezen gemoedelijke sfeer kunt meemaken. Die kans wordt je nu meteen al geboden. Op zaterdag 23 juli is er een voor ieder toegankelijk doublettentoernooi op de mooie ambiance van jeu-de-boulesvereniging ’t Dupke. Prachtig gelegen op sportpark Zegenwerp 1 C, 5271NC te Sint-Michielsgestel.

Jeu de boules kan door iedereen gespeeld worden, van jong tot oud. Allen zijn van harte welkom, voor liefhebbers zijn er zelfs boules die je voor deze dag kunt lenen. Kwestie van even vooraf vragen. Hoe dan ook gaat het vast een sfeervolle dag worden. U bent van harte uitgenodigd!

Toernooigegevens
De inschrijfkosten zijn € 6 per persoon, te voldoen bij aanmelding vóór 10.00 uur, de wedstrijden vangen aan om 10.30 uur. Er worden 4 wedstrijden gespeeld en er zijn ook nog prijzen in geld te winnen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 20 juli via www.dupke-jeudeboules.nl of per e-mail naar wedstrijdsecr@dupke-jeudeboules.nl.

Kijk ook bij

Robotica-team Gymnasium Beekvliet wint scrimmage

Het robotica-team van Gymnasium Beekvliet (Panic Attack) is in de landelijke voorrondes van de First …