Open repetitie Vught Vocaal

Op woensdag 11 april houdt Vught Vocaal een open repetitie. Wilt u ontdekken hoe leuk zingen in een groep is, een voorproefje horen van het nieuwe repertoire, of overweegt u om lid te worden van een koor? Ga dan om 20.00 uur naar Theater de Speeldoos en zing een avondje gezellig mee.

Vught Vocaal bestaat op dit moment uit zo´n vijfentwintig vrouwen en mannen. Het koor zingt voornamelijk vierstemmig a capella, dus zonder instrumentale begeleiding. Voor de balans is het koor momenteel vooral op zoek naar mannenstemmen, tenor of bas.

Gezongen gedichten
Tijdens de open repetitie werkt het koor, onder leiding van Cora van Rijn, aan een nieuw project met als werktitel Poëzie in DePetrus. De koorleden zingen teksten van beroemde dichters: ´The Willow Song´ en ´O Mistress Mine´ van William Shakespeare, ´Crossing The Bar´ van Alfred Tennyson, op muziek gezet door even befaamde componisten als Vaughan Williams en Jurriaan Andriessen.

Concert in DePetrus
In oktober, tijdens het ‘Festival Elbrimale Musicale’, brengt Vught Vocaal deze liederen een aantal keren ten gehore in DePetrus. Wilt u het hele proces tot en met het concert zelf meemaken? Ga dan naar de open repetitie, en als dat bevalt, mag u nog drie keer gratis meedoen. Daarna volgt een stemtest en bij gebleken geschiktheid wordt u lid van Vught Vocaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen: secretaris@vughtvocaal.nl of bel Louis Wetzer, telefoon 06-12935975.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …