Open ochtenden en avonden basisschool Misha de Vries

Basisschool Misha de Vries opent haar deuren voor inloopochtenden en open avonden. De inloopochtenden vinden plaats op dinsdag 10 maart, dinsdag 24 maart en donderdag 28 mei van 9.00 tot 12.00 uur. De open avonden vinden plaats op maandag 6 april, woensdag 15 april en woensdag 20 mei om 20.00 uur.

Alle geïnteresseerde ouders zijn die dagen welkom om de school te bezoeken om zo kennis te maken met het team van de school en het gebouw, de methode en het specifieke aanbod van de school te leren kennen. Tijdens de open ochtenden is daarbij gelegenheid om de school ‘in actie’ te zien, en daarbij ook met leerlingen te spreken. Ouders van kinderen die nu al op de school zitten, zijn aanwezig om over hun ervaringen te vertellen en om ‘nieuwe’ ouders rond te leiden.

Kleine klassen
De basisschool in Vught-Zuid (Lidwinastraat), die per schooljaar 2019/2020 in Vught gevestigd is, heeft kleine klassen, een traditionele, klassikale onderwijsvorm met vernieuwende inhoud, zoals de spellingsmethode ‘Alfabetcode’ en onderwijs Engels door native speakers tot B1-niveau. Voorafgaand aan de vestiging in Vught was er rumoer vanwege het vermeend elitaire karakter door de hoge ouderbijdrage die de school vraagt. Directeur Laurens Peeters verzekert echter desgevraagd dat die ouderbijdrage géén drempel mag zijn: “Niemand wordt bij ons geweigerd omdat hij of zij de bijdrage niet kan opbrengen.”

Op dit moment bezoeken 45 leerlingen de school; volgend jaar zijn dat er maximaal 70. Meer informatie over de school en over de inloopmomenten is te vinden op www.mishadevries.nl.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …