Open middag Kindermoestuin Haanwijk

Al sinds 2013 groeit en bloeit de Kindermoestuin Haanwijk. Tal van kinderen – met hun klas, de buitenschoolse opvang of individueel – vonden de afgelopen jaren hun weg naar de ‘Moestuintjes XL’ van Natuurgroep Gestel. En een sterk team van noeste volwassen begeleiders spitte, zaaide, schoffelde, sproeide en oogstte er dat het een lust was.

Ze vonden en vinden er – ondanks de soms natuurlijke tegenslagen in de tuin – volop rust en voldoening. Want behalve dat het prachtig is wortels, kolen, aardbeien en nog veel meer onder volstrekt natuurlijke omstandigheden te zien gedijen, is de plek van de Kindermoestuin werkelijk een oase om tot rust te komen.

Op zaterdag 25 augustus van 14.00 tot 16.00 uur laten de Kindermoestuin-medewerkers zien wat er met de oogst van de dag wordt gedaan: kom kijken, ruiken en proeven! Natuurlijk wordt gehoopt op de aanwezigheid van veel kinderen, maar volwassenen zijn zeker ook welkom. Wie zijn of haar groene vingers meteen wil gebruiken, helpen we graag op weg, want in de tuin is altijd werk.

Zie ook www.natuurgroepgestel.nl

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …