Open man-vrouwtoernooi jeu de boules

Zondag 22 mei is er een voor ieder toegankelijk doublettentoernooi op de mooie ambiance van JBC ’t Dupke, Zegenwerp 1 C, 5271 NC te Sint-Michielsgestel. Er wordt gespeeld met 5 ‘voorgelote’ wedstrijden.

Dit toernooi is een prachtige gelegenheid voor mensen uit de omgeving van ‘s-Hertogenbosch om op een sportieve manier kennis te maken met jeu de boules. ’t Dupke wil hiermee alvast een heerlijk Frans gevoel oproepen met de vakantie in aantocht. En natuurlijk met het oog op het Europees Kampioenschap pétanque, dat in juli op de Parade in ‘s-Hertogenbosch wordt gespeeld. Het mooie van jeu de boules is dat het op alle leeftijden gespeeld kan worden, van jong tot oud en zowel door meisjes/jongens als dames/heren. Wie weet, wil je meedoen met (groot)ouder en kind of met vrienden en vriendinnen? Iedereen is welkom, voor liefhebbers zijn er zelfs boules die je voor deze dag kunt lenen. Kwestie van even vooraf vragen. Hoe dan ook gaat het vast een sfeervolle dag worden.

Toernooigegevens
De inschrijfkosten zijn 6 euro per persoon, te voldoen bij aanmelding vóór 10.00 uur, de wedstrijden beginnen om 10.30 uur. Er zijn ook nog prijzen in natura te winnen. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 mei via de website www.dupke-jeudeboules.nl of via e-mail naar wedstrijdsecr@dupke-jeudeboules.nl.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …