Open Jeugdtoernooi TV Bergenshuizen doneert aan Ronald McDonaldhuis

Afgelopen week vond het open jeugdtoernooi bij Tennisvereniging Bergenshuizen (TVB) plaats, gesponsord door McDonalds Udenhout. Dit jaar werd het toernooi gekoppeld aan het goede doel, het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant.

In het Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het revalidatiecentrum. Ouders willen natuurlijk dag en nacht bij hun ernstig zieke kind zijn om een verhaaltje voor te lezen, een nachtzoen te geven of voor het moment wanneer elke seconde telt. Niet iedereen woont dichtbij, en in het ziekenhuis of revalidatiecentrum is niet altijd ruimte om te overnachten. Huis Middenwest-Brabant brengt families dicht bij elkaar. Dag en Nacht. Het Huis ontvangt géén subsidie van de overheid en draait dankzij het sterke en hartverwarmende netwerk van vrijwilligers, donateurs en sponsors.

Cheque
Tennisvereniging Bergenshuizen deelt met trots mede een cheque te hebben overhandigd van 700 euro. Met dank aan de hoofdsponsor van het toernooi, die het opgehaalde bedrag verdubbeld heeft. Ook volgend jaar zal het toernooi gekoppeld worden aan dit prachtige doel. De organisatoren bedanken deelnemers, vrijwilligers en bezoekers voor hun bijdrage aan dit toernooi en dit mooie bedrag voor het goede doel.

Kijk ook bij

Vught zet nieuwe stappen in ontwikkelingen rondom de PI

Het tracé van de nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught is bekend. …