Terreinmeester Theo van Wandelen (l) en Voorzitter Antoon van Mil nemen alvast een Bossche bol ter voorbereiding

Open jeu-de-boulestoernooi in Den Bosch

Op zondag 23 juli verzorgt Pétanque Union Bois le Duc weer een open jeu-de-boulestoernooi, genaamd de ‘Bossche bollenmix’. Dit is een à la mêlée-toernooi waaraan individueel kan worden deelgenomen. Een speellicentie is niet vereist, iedereen kan meedoen. Er worden drie wedstrijden gespeeld waarbij men steeds andere medespelers als tegenstanders heeft. Boules zijn er voldoende te leen.

De beste tien deelnemers ontvangen heerlijke Bossche bollen, gesponsord door Bakker Van Keulen. Het inschrijfgeld bedraagt € 3 en aanmelden kan ter plaatse vanaf 10.30 uur. Om 11.00 uur begint de eerste wedstrijd. Locatie: P.U. Bois le Duc, De Fuik 10, ’s-Hertogenbosch.

Mocht je interesse hebben eens kennis te maken met het spel/de sport en Pétanque Union Bois le Duc, kom dan gerust langs op een van de openingsdagen van de vereniging. Je kunt dan vrijblijvend kennismaken en een balletje meespelen. Voor meer informatie ga je naar www.puboisleduc.nl, daar vind je ook de gehele evenementenkalender, of bel met voorzitter Antoon van Mil: 06 – 1353 1310.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …