Open je hart én voordeur in de Week tegen Eenzaamheid

Volg je hart, ga het gewoon DOEN!

Stichting Met je hart zet zich in om eenzaamheid onder zelfstandig wonende ouderen te verzachten. Ouderen die het moeilijk vinden om alleen de voordeur uit te gaan, maar wel graag andere mensen willen ontmoeten. Voor hen organiseren wij door het jaar heen waardevolle ontmoetingen. Dankzij onze fijne samenwerking met restaurants, bedrijven, organisaties, scholen en vrijwilligers hebben wij een enthousiaste kring van mensen die kwetsbare ouderen weer willen laten genieten van mooie momenten én nieuwe vriendschappen.

Wil jij ook in actie komen tegen eenzaamheid? Wij zijn op zoek naar inwoners van gemeenten waar Met je hart actief is, die in de Week tegen Eenzaamheid (1 tot en met 8 oktober) hun hart en voordeur willen openen voor ouderen uit hun eigen wijk.

Bij jou thuis ontvang je een aantal ouderen om samen te genieten van een fijn samenzijn. Of het een lunch, diner of een kopje koffie met een gebakje is, is geheel aan jou. De belangrijkste ingrediënten zijn: aandacht, gastvrijheid en plezier maken.

Iedereen die geraakt is door dit idee kan meedoen. Meld je aan bij Stichting Met je hart (marianne@metjehart.nl). Laat ons weten wat je wilt doen, hoeveel gasten je wilt ontvangen en waar je woont.

Mensen verbinden, daar gaat het ons om. Want wij geloven dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner en rijker maakt. Meer informatie over Met je hart vind je op www.metjehart.nl

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …