Open dag Woonzorgcentrum Theresia 16 maart

Kom ook naar de open dag van Zorg en Welzijn. Vughterstede is dan in een nieuw jasje gestoken! Bent u benieuwd? Zaterdag 16 maart, tussen 14.00 en 17.00 uur, kunt u een kijkje nemen in Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan 48 in Vught. Deze middag kunt u kennismaken met de zorg, het wonen, de activiteiten en de diensten van Vughterstede. Bezoek de informatiemarkt, doe mee met de rondleidingen en kom genieten van onze proeverij.

U wordt met een drankje gastvrij ontvangen door onze medewerkers, maar ook het duo ‘Annie en Toos’ heet u van harte welkom! In het restaurant zorgt Troubadour Leo de Vlieger voor de muzikale omlijsting en wordt u een lekker kopje koffie met lekkernijen aangeboden. Vanuit de stand Tafeltje-Dekje worden heerlijke warme gerechtjes uit eigen keuken uitgeserveerd. Deze aangeboden consumpties zijn gratis.

Hart voor goede zorg
Het thema van deze open dag is dit jaar ‘Hart voor goed zorg’. Dit is de slogan van ons nieuwe logo. Deze middag introduceren wij onze nieuwe huisstijl. Bij binnenkomst ziet u meteen wat onze nieuwe warme kleuren zijn. De vier hartjes in het logo staan symbool voor onze producten: zorg, wonen, activiteiten en diensten. De overlap van de hartjes laat de verbinding hiertussen zien. Het plusteken in het midden staat symbool voor onze visie dat zorg meer is dan verzorgen; het houdt ook aandacht, betrokkenheid en warmte voor elkaar in. ‘Zorg plus’ dus. Het logo en de nieuwe huisstijl, met tekeningen van kunstenares Petra Overbeek Bloem, zijn al te zien op ons wagenpark, maar vanaf 16 maart ook op onder andere de brochures, de website, bedrijfskleding en andere informatiedragers.

Informatiemarkt en rondleidingen
Op de informatiemarkt staan onze medewerkers voor u klaar om vragen te beantwoorden en informatie te geven over onder andere het traject van indicatiestelling tot en met de verhuizing naar een verzorgings- of verpleegappartement, het wonen in een aanleunwoning of seniorenappartement, de zorg- en dienstverlening, de welzijnsactiviteiten voor bewoners, maar ook voor de wijk, de maaltijdvoorziening uit onze eigen keuken, Personenalarmering, Thuiszorg Vughterstede en Huishoudelijke thuiszorg Vughterstede, Dagbesteding ‘De Lindetuin’, respijtzorg en tijdelijk verblijf, palliatieve zorg en geriatrie en gerontologie. Ook kunt u informatie krijgen over mantelzorgondersteuning en vrijwilligerswerk.

Bent u op zoek naar werk en/of een opleiding in de zorg? Wilt u als zij-instromer aan de slag? Afdeling Personeelszaken en Opleidingen informeert u graag over de mogelijkheden.

Tijdens de rondleidingen kunt u een kijkje nemen in het Woonzorgcentrum Theresia en een verzorgingsappartement en een aanleunwoning bezichtigen.

Van harte welkom!
Iedereen is van harte welkom op zaterdag 16 maart om kennis te maken met Vughterstede in al zijn facetten. Loop gerust binnen tussen 14.00 en 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom! Voor informatie over Vughterstede zie www.vughterstede.nl of neem telefonisch contact op: (073) 658 11 99.

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …