Open dag TV Bergenshuizen op zondag 20 maart

Op zondag 20 maart opent tennis- en padelvereniging Bergenshuizen haar deuren voor belangstellenden met interesse voor tennis of padel. Er kan door iedereen uit Vught en omstreken naar hartenlust actief kennisgemaakt worden met deze twee racketsporten. Het programma start om 12.00 uur met koffie met iets lekkers. Het is mogelijk om gedurende het programma in- en uit te stromen. Om 16.00 uur eindigen de activiteiten.

Naast de activiteiten op de banen kan op deze open dag volop informatie ingewonnen worden over lidmaatschapsvormen, Inclusief (sporten met een beperking), trainingen en het brede aanbod aan competitie, toernooien en andere activiteiten van deze actieve vereniging. Er zullen voldoende vrijwilligers aanwezig zijn om hier alles over te vertellen en vragen te beantwoorden. Uiteraard kan informatie over de vereniging ook ingewonnen worden op de website van de vereniging (www.tvb.nl).

Padel
Ga eens kennismaken met de snelst groeiende sport ter wereld, Padel. Te beginnen met enkele oefeningen in een clinic onder leiding van de gediplomeerde trainers van TVB. Aansluitend kan het geleerde in de praktijk gebracht worden in enkele vriendschappelijke wedstrijdjes.

Tennis
Ook tennis komt die dag ruimschoots aan bod voor hen die daar interesse in hebben! Ook hier een clinic onder leiding van de trainers van de vereniging. Daarna is er ruimte om ook nog enkele wedstrijdjes te spelen om de tennisbelevenis compleet te maken.

Inclusief
Zit je in een rolstoel of heb je een andere handicap? Dan is er een uitstekende mogelijkheid om te tennissen of te padellen. Je bent welkom om een van de clinics bij te wonen en zelf een balletje te slaan. Er zijn voldoende mensen aanwezig voor ondersteuning en tips.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …