Open dag Tennisvereniging Wolfsbosch

Op zondag 25 maart houdt tennisvereniging Wolfsbosch een open dag met een gevarieerd programma voor leden en niet-leden, junioren en senioren. Iedereen die gratis en geheel vrijblijvend een clinic wil volgen of gewoon een balletje wil slaan, is welkom op het tennispark aan de Zonneweilaan 20 in Vught.

In februari en maart heeft Wolfsbosch met behulp van MOVE Vught bijna 400 kinderen van de basisscholen De Koningslinde en de Springplank laten kennismaken met de tennissport. 30 schoolkinderen hebben van MOVE-coaches tennisles gehad onder leiding van een trainer van Wolfsbosch. Tijdens de open dag vindt de afsluiting van het schooltennis plaats. Een mooie kans voor alle kinderen en hun ouders om een clinic bij de trainers van Wolfsbosch te volgen. Iedereen die tennis eens wil uitproberen, kan tussen 10.30 en 12.30 uur meedoen. Hiervoor geldt: opgeven kan tot en met 23 maart door een mail te sturen naar training@wolfsbosch.nl. Geef bij je aanmelding niet alleen je naam, maar ook je leeftijd door en laat weten of je om 10.30 of om 11.30 uur wilt starten.

Uitreiking Selectiekleding
Om 13.00 uur staat de koffie klaar voor de seniorenteams die meedoen aan de zomercompetitie. Om 13.30 uur begint hun jaarlijkse oefenmiddag. Dankzij sponsor van Helvoort Sport krijgt de selectie van Wolfsbosch om 13.30 uur hun nieuwe kleding uitgereikt. Natuurlijk worden er dan ook meteen foto’s gemaakt.

Over Wolfsbosch
Tennissen op een prachtig bebost park met 11 verlichte kunstgrasbanen? Lid worden zonder wachtlijst? Kiezen uit diverse trainingsmogelijkheden? Dat kan bij T.V. Wolfsbosch, de grootste tennisclub van Vught. De gezellige vereniging bestaat uit 930 actieve leden, waaronder 240 jeugdleden. De club is trots op de jeugdselectie, de vele competitieteams en commissies die de club draaiend houden. Voor de jeugd organiseert Wolfbosch regelmatig activiteiten. Op www.wolfsbosch.nl is informatie te vinden over de lidmaatschapskosten, de baanbezetting, de clubcompetitie en de goedbezochte toernooien.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …