Open Dag roeivereniging De Hertog

Tijdens de Open Dag op zondag 16 september 2016 kan iedereen een kijkje komen nemen bij roeivereniging De Hertog. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur om kennis te maken met roeien, devereniging en het bijzondere gebouw. Vaders, moeders, kinderen, opa’s en oma’s, buren, kennissen, collega’s, oud-roeiploeggenoten, vrienden. Van jong tot oud!

De hele dag is er vrije inloop en is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren stuurman/-vrouw een stukje te roeien. Activiteiten die worden georganiseerd:

• Roei-instructie voor iedereen vanaf 1.50m, vrije inloop
• Ergometer (roeimachine) kampioenschap
• Rondleidingen door het gebouw en de botenloods
• Bungee-roeien
• De bar is geopend dus er kan genoten worden van een drankje en broodje knakworst. En … als je een picknickkleedje meeneemt, kun je heerlijk vertoeven op het grasveldje met uitzicht op het water en de citadel.
• Voor de kleintjes is een knutselhoek ingericht waar ze een eigen bootje kunnen maken.

RV de Hertog heet iedereen van harte welkom op de Open Dag!

Roeivereniging De Hertog
Roeivereniging De Hertog is een jonge vereniging, opgericht in 1992, als de 100ste roeivereniging van Nederland. Ondanks een relatief kort bestaan groeit de vereniging hard en is ze uitgegroeid tot een ambitieuze en actieve vereniging met meer dan 400 leden en een mooie vloot van meer dan 60 boten. Roeivereniging de Hertog is gevestigd in een prachtig clubhuis aan de Citadellaan, aan het water van de Aa tegenover het monumentale Rijksarchief. Tevens is er een kleine dependance in Sint-Michielsgestel. De leden komen uit ’s-Hertogenbosch en wijde omgeving. De Hertog is een jonge, open vereniging voor iedereen die graag wil roeien: wedstrijd of recreatief. Meer informatie op www.rvdehertog.nl.

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …