Open dag Landgoed Bleijendijk zondag 22 september

Tijdens de open dag zal het assortiment van landgoedproducten op Boerderij Bleijendijk te verkrijgen zijn en is een kijkje nemen in en lid worden van de 24/7 boerderijwinkel mogelijk. Verder zal de imkerij laten zien en proeven hoe heerlijk de honing van het landgoed is, die de bijen deze maanden allemaal binnenhalen. De zagerij is te bezoeken, waar alle planken van de onlangs gevelde populieren opgetast liggen, klaar om als grafkisten te dienen als ze goed droog zijn. Bij de Stichting Natuureducatie zal weer van alles te doen zijn voor kinderen, jong en oud en dé kans voor de schoolkinderen uit de omgeving, die jaarlijks met de klas op bezoek komen, om aan (groot)ouders te laten zien waar ze al die leuke spellen, knutsels en landgoedklus altijd doen.

Er gaan weer vlotten te water op de Essche stroom en het bakhuisje zal weer roken en overheerlijke biologische pizza’s uitserveren. Er zijn ontspanningsoefeningen en workshops op het centrale veld, waar de kinderen popcorn kunnen bakken en spelletjes doen met of zonder metaaldetector. De huifkarren brengen de bezoekers naar de gewenste locaties.

Er zullen vier rondleidingen gegeven worden tijdens de open dag met elk hun eigen thema: wildbeheer, groenbeheer, kruiden en landgoed historie & nu. Houd de site www.bleijendijk.nl of de facebookpagina in de gaten voor de specifieke tijdstippen hiervan. Kortom, genoeg te beleven en te proeven van het prachtige Landgoed Bleijendijk!

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …