Open dag Jeugdnatuurwacht zaterdag 5 september

Is uw kind graag buiten in de natuur en gek op alles wat groeit, bloeit of op kriebelbeestjes lijkt? Op zaterdagochtend 5 september tussen 09.30 en 12.00 uur kunt u even binnenlopen voor vrijblijvende informatie en kennismaking. De koffie staat klaar en het adres is: JNW ‘De Kleine Natuur’, Peellandstraat 1 Vught.

Met inachtneming van de RIVM-regelgeving en maatregelen in het clubgebouw start de Jeugdnatuurwacht Vught in september toch de activiteiten voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar! Op het programma – zie www.jnw-vught.nl – staan weer vele leuke activiteiten waarbij de kinderen zelf de natuur kunnen ontdekken onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers. Horen, zien en voelen is heel belangrijk voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Voorzitter Peter Maessen: “We gaan – onder voorbehoud van alle coronaontwikkelingen – natuurontdekkingstochten houden, vogels tekenen en schilderen, spannende verhalen vertellen over slangen en vogelspinnen, insecten bekijken, houden een onderwater-ontdekkingsochtend, knutselochtenden, daarnaast kijken we binnen bij een paardenmelkerij, struisvogelfarm of watermolen. Allemaal spannende activiteiten voor kinderen. In totaal dus 40 activiteiten voor het bedrag van 45 euro!”

Informatie
Hebt u graag eerder informatie of wilt u uw kind al opgeven – de inschrijving sluit bij 35 kinderen – voor het nieuwe seizoen? De JNW start dit jaar ook met een 10+ groep. Deze groep heeft 1 activiteit per maand. Het aanmeldformulier voor beide groepen kunt u downloaden van de site van de JNW of u neemt even contact op met secretariaat.jeugdnatuurwacht@gmail.com.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …