Open dag Jeugdnatuurwacht 31 augustus

Uw kinderen actief in de natuur?

Is uw kind graag buiten in de natuur en gek op alles wat groeit, bloeit of op kriebelbeestjes lijkt? De Jeugdnatuurwacht Vught start met ingang van het nieuwe schooljaar het programma voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Op zaterdag 31 augustus is er tussen 09.30 en 12.00 uur een open dag.

Op het programma van de Jeugdnatuurwacht -zie www.jnw-vught.nl– staan in het nieuwe seizoen weer veel leuke activiteiten waarbij de kinderen zelf de natuur kunnen ontdekken onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers. Horen, zien en voelen is heel belangrijk voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Voorzitter Peter Maessen: “We gaan natuurontdekkingstochten houden, vogels tekenen en schilderen, spannende verhalen vertellen over slangen en vogelspinnen, insecten bekijken, er is een onderwater-ontdekkingsochtend, er zijn knutselochtenden en we kijken binnen bij een paardenmelkerij, struisvogelfarm of watermolen. Allemaal spannende activiteiten voor kinderen. In totaal 40 activiteiten voor het bedrag van 45 euro. “

Inschrijven
Hebt u graag eerder informatie of wilt u uw kind al opgeven -de inschrijving sluit bij 35 kinderen- voor het nieuwe seizoen? Het aanmeldformulier kunt u downloaden van de site van de JNW, of u neemt even contact op met secretariaat.jeugdnatuurwacht@gmail.com . U kunt natuurlijk ook zaterdagochtend 31 augustus tussen 09.30 en 12.00 uur even binnenlopen voor vrijblijvende informatie en kennismaking. De koffie staat klaar en het adres is: JNW ‘De Kleine Natuur’, 5262 GT Peellandstraat 1 Vught.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …