Open dag Jeugdnatuurwacht 10 september

Is uw kind graag buiten in de natuur? En gek op alles wat groeit, bloeit of op kriebelbeestjes lijkt? De Jeugdnatuurwacht Vught start het nieuwe schooljaar weer met haar activiteiten voor kinderen van 7 jaar en ouder. Op zaterdag 10 september is de open dag, van 09.30 tot 12.30 uur.

De Jeugdnatuurwacht helpt kinderen om de natuur te ontdekken, op een speelse manier. Zien, Doen, Horen en Voelen is het motto. Op het programma – zie www.jnw-vught.nl – staan weer leuke activiteiten. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers gaan de deelnemers op natuurontdekkingstocht, luisteren naar spannende verhalen over slangen en vogelspinnen, bekijken insecten onder de microscoop, knutselen met bladeren en pompoenen en maken uitstapjes naar een paardenmelkerij of struisvogelfarm. Allemaal spannende activiteiten! Vooral in coronatijd is gebleken hoe belangrijk de natuur is voor jong en oud. Net als buiten zijn!

De Jeugdnatuurwacht heeft twee groepen: de groep kinderen van 7 tot 10 jaar en de groep 10+. De groep 7-10 heeft elke zaterdagochtend in schoolweken een activiteit. Dat zijn dus ongeveer veertig activiteiten voor 45 euro per jaar. De groep 10+ heeft één activiteit per maand voor 25 euro per jaar.

Meer informatie
Loop 10 september tussen 09.30 en 12.00 uur even binnen! Dan kunt u vrijblijvend meedoen en kennismaken. De koffie staat klaar. Het adres is: JNW ‘De Kleine Natuur’, Peellandstraat 1 in Vught. Wilt u graag vooraf informatie? Neem contact op via secretariaat.jeugdnatuurwacht@gmail.com. Wilt u uw kind al opgeven voor het nieuwe seizoen (de inschrijving sluit bij 35 kinderen)? Het aanmeldformulier kunt u hier invullen.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …