Open dag met o.a. spectaculaire demonstraties

Open dag Brandweer Vught op 23 september

Op 23 september opent Brandweer Vught tussen 11.00 uur en 16.00 uur haar deuren voor het publiek. Iedereen die benieuwd is naar het werk van brandweer is van harte welkom op de brandweerkazerne aan de Kettingweg 7a in Vught.

Begin dit jaar heeft Brandweer Vught een nieuw blusvoertuig in dienst genomen. U kunt tijdens de open dag het nieuwe voertuig samen met al het andere materieel van de post bewonderen. De enthousiaste vrijwilligers vertellen graag alle ins en outs. Luister naar hun verhalen en de passie voor het mooie brandweervak.

Aan deze open dag zullen ook het hulpverleningsvoertuig van Brandweer Vlijmen, diverse oldtimers en de Jeugdbrandweer uit Vught, Haaren en Helvoirt deelnemen. Daarnaast zijn onder andere de politie, ProRail, het Rode Kruis, de brandwondenstichting, Defensie en de reddingsbrigade aanwezig.

De hele dag worden er verschillende spectaculaire demo’s gegeven. Ook de jeugdbrandweer verzorgt een demo van hetgeen de jeugdleden geleerd hebben. Er zijn volop activiteiten voor jong en oud. Er valt dus van alles te zien en te beleven tijdens deze dag. Kom langs en neem een kijkje achter de schermen bij Brandweer Vught.

Praktische informatie
Zaterdag 23 september, tijdstip: 11.00 – 16.00 uur, locatie: Kettingweg 7a in Vught. Kom met de fiets of te voet om parkeeruitdagingen te voorkomen.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …