Open dag bij TV Bergenshuizen

Wat is er nou leuker dan een potje tennissen? Of wil je eerst kijken of de sport je bevalt? Met begeleiding van een ervaren trainer even oefenen? Ga dan op zondag 10 juni naar de open dag bij TV Bergenshuizen. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen jong en oud gezellig een balletje slaan op de banen van TVB. Heb je nog geen racket? Geen probleem. Daar wordt voor gezorgd.

In de afgelopen weken hebben de trainers van TV Bergenshuizen op enkele lagere scholen in Vught tennislessen gegeven. Heb je meegedaan en vond je het leuk? Dan is het een goed idee om mee te doen aan de trainingen bij TVB. Misschien hebben je ouders ook wel interesse om sportief én gezellig bezig te zijn. Kom samen de sfeer proeven tijdens de open dag bij TV Bergenshuizen. Leden van de Jeugd- én SeniorenCommissie zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Voor jong en oud
De hele dag is er van alles te doen. Om 10.30 uur is er een speciale kennismakingstraining voor de jeugd. Om 12.30 uur starten we met enkele clinics voor senioren. De clinics worden verzorgd door de gediplomeerde trainers van TVB. Om 14.30 uur begint de kennismakingstraining voor de ouderen. Ouders, familie, buren, vrienden kunnen ondertussen ook de baan op om met elkaar te tennissen. Iedereen is van harte welkom.

Padel
Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de realisatie van twee Padelbanen op het complex van TVB. Padel is een snelgroeiende sport die elementen van tennis en squash combineert. TVB is de enige vereniging in Vught waar je Padel kunt spelen. Als de banen gereed zijn, organiseert TVB enkele inloopdagen om te ervaren hoe Padel gespeeld wordt. Houd de website en Facebookpagina’s van TVB in de gaten.

Zomerlidmaatschap
Wil je wat langer kennismaken met de tennissport? Of met padel? Speciaal voor aspirant-leden heeft TVB een mooie aanbieding. Je kunt in juni, juli en augustus een zomerlidmaatschap afsluiten. Je bent dan drie maanden volwaardig lid voor slechts 25 euro. Deze aanbieding is natuurlijk ook interessant voor sporters die in de zomer geen ‘verplichtingen’ hebben bij hun eigen sport en toch in beweging willen blijven. TVB verzorgt in de zomermaanden regelmatig proeflessen op vrijdag, voor junioren en senioren. Verhinderd op 10 juni? Aanmelden kan ook via www.tvb.nl . Tennisvereniging Bergenshuizen is gevestigd aan de Kraaiengatweg 6 in Vught.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …