Home / Algemeen / Open Coffee Vught opent 2020 met Bram van Hoek
Patisserie De Rouw
Bram van Hoek is 15 januari te gast bij de Open Coffee Vught en omstreken. (Foto: Ton de Kort)

Open Coffee Vught opent 2020 met Bram van Hoek

Na vier prima bijeenkomsten in 2019 gaat de Open Coffee Vught en omstreken in 2020 vrolijk verder op de ingeslagen weg: negen keer per jaar een laagdrempelige netwerkbijeenkomst, telkens op de derde woensdagochtend van de maand. De vaste locatie blijft Kasteel Maurick. Daar is de van oorsprong Helvoirtse ondernemer Bram van Hoek van EPIC Expedition Vehicles op woensdag 15 januari de eerste gespreksgast in het nieuwe jaar.

Met achtereenvolgens Jorn Besselink, Frank de Bot, Betty van Lith en Michel Koornstra als inspirerende gastsprekers, kan de organisatie van de Open Coffee Vught en omstreken op een goede doorstart terugkijken. De ingezette lijn wordt dan ook doorgetrokken, waarbij er ambities zijn om in 2020 méér te gaan doen. Voor het eerste kwartaal zijn inmiddels drie boeiende sprekers vastgelegd, die plaats zullen nemen tegenover interviewer Ton de Kort.

Bram van Hoek
Het spits wordt op 15 januari afgebeten door de in Helvoirt geboren Bram van Hoek. Hij startte afgelopen jaar zijn bedrijf EPIC Expedition Vehicles. Daarmee bouwt hij helemaal op maat gemaakte expeditievoertuigen, voor mensen die op een avontuurlijke manier de wereld rond willen trekken. Een passend en waardig voertuig maakt dan een belangrijk deel uit van de bijzondere beleving. Bram zag vanuit zijn eigen Iveco-truck prachtige delen van de wereld en deelt die ervaring nu graag met anderen. Hij kan hier smakelijk over vertellen. Dat doet hij op woensdag 15 januari vanaf ongeveer 10.00 uur.

Data
De Open Coffee Vught en omstreken speelt met zijn komst al in op de naderende toevoeging van Helvoirt aan de gemeente Vught. De Open Coffee duurt van 09.00 tot 11.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. De koffie is voor eigen rekening. Noteer ook alvast de data voor de volgende twee edities in je agenda: woensdag 19 februari en woensdag 18 maart.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …