Open Coffee Vught en omstreken keert terug

19 juni eerste editie nieuwe stijl, met Jorn Besselink (On That Ass)

Na een kleine twee jaar afwezigheid keert Open Coffee Vught e.o. terug op de kalender. Vanaf juni worden de netwerkbijeenkomsten voor ondernemers uit de gemeente Vught en directe omgeving weer gehouden. De opzet is iets anders dan voorheen. Met een vaste locatie, een groter bereik én elke keer een gesprek met een inspirerende ondernemer moet Open Coffee Vught weer gaan bruisen.

Op woensdag 19 juni wordt de eerste Open Coffee nieuwe stijl in Vught gehouden in de brasserie van Kasteel Maurick. Dat moet de vaste uitvalsbasis worden, waar elke derde woensdagochtend van de maand (uitgezonderd juli, augustus en december) een bijeenkomst plaatsvindt. Achter de terugkeer van de in het verleden altijd goed bezochte netwerkbijeenkomsten schuilt een drietal ondernemers: René Leenderts, Nancy van de Werken en Ton de Kort. Die laatste gaat bij elke bijeenkomst een kwartier in gesprek met een inspirerende ondernemer uit het werkgebied. Voor de eerste editie is dat Vughtenaar Jorn Besselink, één van de gezichten achter het spraakmakende boxershortmerk On That Ass. Hij komt vertellen over zijn ondernemerschap, het ontstaan van On That Ass en zijn ambities. Ook kunnen bezoekers deze jonge ondernemer (28) vragen stellen.

Netwerken
De basis van Open Coffee Vught en omstreken is én blijft netwerken. Daarvoor is tussen 09.00 en 11.00 uur volop gelegenheid. Bezoekers kunnen ter plekke nieuwe contacten leggen met collega-ondernemers uit hun werkgebied. Ze kunnen zowel kennis halen als brengen, dat alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Behalve vanuit de gemeente Vught zijn ook ondernemers uit Helvoirt, Sint Michielsgestel, Boxtel en andere omliggende gemeenten welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. De koffie is voor eigen rekening. Het is uiteraard mogelijk om na afloop met een nieuwe zakelijke relatie te genieten van de lunch bij Kasteel Maurick. Voor meer informatie over Open Coffee Vught en omstreken: kijk op de website: www.opencoffeevught.nl.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …