Open Atelierroute Oisterwijk zondag 25 juni

Zondag 25 juni kun je tijdens de Open Atelierroute Oisterwijk verrassende kunst ontdekken en lokale kunstenaars ontmoeten. Op die dag openen negen ateliers uit Oisterwijk, Moergestel en Haaren van 11.00 tot 17.00 uur hun deuren. Dé kans om een kijkje te nemen in hun ateliers, hun werk of expositie te bewonderen en ze te spreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mooi werk te kopen.

De deelnemende ateliers en exposities zijn het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC), Atelier Wilna van den Heuvel, Atelier Sonnevanck/Ellen Geerts, Kunst tussen de bedrijven, Kunstatelier en wijngaard In den Gevert, Atelier Patriz, Atelier José Verhoeven, Atelier Kees Ketelaars en Atelier Will Verhoeven. Hun werken variëren van handgemaakt keramiek, bronzen en keramische beelden, kleurrijke (olieverf)schilderijen tot werk op handgeschept papier, sculpturen en sieraden.

Mooie fietsroute
Een mooie en gevarieerde fietsroute voert je langs de ateliers en exposities. Onderweg vind je leuke horecaplekjes en fiets je ook door de schitterende Oisterwijkse bossen en langs de vennen. Je kunt starten op elk gewenst punt van de route. Maak een selectie van je voorkeuren en start je ontdekkingstocht! De ateliers herken je aan een groene ballon met de O’ en de vlag met ‘Kunst Oisterwijk’. Je kunt de route ophalen bij de deelnemende ateliers en Tourist Info Oisterwijk (in Tiliander) en Moergestel (Johan heeft het). Ook zijn de route en info over de ateliers te downloaden.

Wijnfestival
De Open Atelierroute valt samen met de expositie ‘Van Dun Sculptuur’ bij Gallery van Dun aan de Lind en het Wijnfestival Ontkurkt. Leuk om deze activiteiten te combineren.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …