Op zoek naar ‘latent (schaak) talent’

Bij de Vughtse schaakvereniging leeft het vermoeden dat op schaakgebied in Vught nog veel ‘verborgen’ talent  schuil gaat. Het schaakspel is een wijdverbreid en ‘grenzeloos’ spel, dat de eeuwen  trotseerde en nog lang niet lijkt uitgespeeld.  Een spel, dat creativiteit en concentratie vergt, maar ook  ontspanning biedt. Over de hele wereld wordt geschaakt, dus ook in Vught.

Schaakvereniging  ‘De Vughtse Toren’ heeft een stevige plek verworven in de Brabantse schaakwereld. Met aankomende en talentvolle schakers, speelt zij in de competitie, zowel onderling als tegen andere clubs;  zij organiseert cursussen, toernooien, en  -niet onbelangrijk- weet de ernst van het spel moeiteloos met gezelligheid te combineren. Met 47 jaar schaakervaring is ‘De Vughtse Toren’  een bloeiende schaakvereniging. Het devies voor jong en oud is: Activeer de grijze celletjes, ontplooi het talent en ga schaken..!”  Sinds twee jaar heeft  de club ook een enthousiaste jeugdafdeling. De  vaste speelavond voor volwassenen  is op dinsdag vanaf 20.15 uur in zaal Van Berkel, Vlasmeersestraat 97 in Vught. De jeugd schaakt op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur in zaal Van Berkel en op woensdagmiddag tussen 14:30 en 15:30 uur in basisschool De Lichtstraat.

Informatie
Het seizoen start op dinsdag 5 september; je kunt zo ‘aanschuiven’; De leden spelen in meerdere teams van verschillende sterkte. Ook beginners zijn  welkom, van jong tot oud. Nadere informatie volwassenen: Ton van Roon; tel 06-46345997. Meer informatie jeugd: Wolter de Vries; tel 06-54280661,www.devughtsetoren.nl

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …