Op 2 december bijeenkomst DO over slaap en ontspanning

Renate Arens van Mindease coaching/training verzorgt de DO-bijeenkomst op vrijdag 2 december. Je bent van harte welkom vanaf 09.30 uur in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12c. Wil je deze workshop bijwonen? Meld je dan aan via info@welzijnvught.nl of bel naar 073-6565350.

Renate Arens: “Wij mensen slapen maar liefst 1/3 van ons leven! Dat doen we zonder dat we dat bewust meemaken. Fascinerend vind ik dat. Die fascinatie ten aanzien van slaap wil ik graag met jullie delen. Ik zal uitleg geven over de verschillende fases van de slaap en waarom slaap zo’n belangrijke functie heeft. Daarbij komt ook aan bod hoe je zelf zorg kunt dragen voor een goede nachtrust.”

DO (Doet Ontmoet) wordt georganiseerd op initiatief van de GGD samen met ‘Omarmen’ (ervaringsdeskundigen armoede), ABZ, Kernteam Bestaanszekerheid en Welzijn Vught. Deze bijeenkomsten worden 1 keer in de maand op vrijdagochtend gehouden voor iedereen die geïnteresseerd is. Tijdens elke bijeenkomst komt een ander thema aan bod. Deelname is gratis!

Kijk ook bij

Voorjaarsconcert Vughts Mannenkoor & Vrouwenkoor Innovation

Zondagmiddag 24 maart 14.00 uur zal het Vughts Mannenkoor een voorjaarsconcert verzorgen, samen met Vrouwenkoor …