Ook voor niet-leden: OKV houdt opnieuw ‘Driving Dinner’

In 2017 organiseerde de Ondernemerskamer Vught voor de eerste maal dit culinaire netwerkevenement voor ondernemend Vught. Het bleek een doorslaand succes, een traditie werd geboren. Voor 19 juni staat een herhaling op het programma.

De deelnemers worden verwend met een driegangendiner in steeds verschillende restaurants. Tussen de gangen door rijden de gasten in taxibusjes van het ene naar het andere restaurant. Tijdens elke gang ontmoeten de deelnemers op ongedwongen wijze weer andere gasten. Het diner start bij de IJzeren Man, waar na afloop ook tot in de kleine uurtjes wordt geborreld. De eigen leden hebben zich al in groten getale aangemeld, maar de OKV nodigt met nadruk ook niet- leden uit om mee te doen aan dit evenement. Bent u ondernemer? Hebt u een bedrijf of een winkel in Vught of omstreken? Vindt u het leuk om collega-ondernemers te ontmoeten en heerlijk uit eten te gaan? U gaat genieten in drie van de zes aangesloten restaurants: De Heer Kocken, ’t Misverstant, Tzong Don, Kasteel Maurik, Beleef! en Hemels. Taxibedrijf de Meierij verzorgt het vervoer.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan info@ondernemerskamervught.nl. U ontvangt dan een inschrijfformulier. Het volledig ingevulde formulier kunt u mailen naar hetzelfde e-mailadres uiterlijk op 11 mei.

Kijk ook bij

Inspiratiefestival Het Verhaal van Franciscus

Ingezonden mededeling Op zondag 22 oktober houden de Franciscaanse Beweging en Stadsklooster San Damiano een …