Ook in maart geen GeheugenCafé

Helaas kan het GeheugenCafé dat gepland stond voor woensdag 3 maart in het HelvoirThuis niet doorgaan.

De werkgroep Geheugencafé Vught, Helvoirt, Cromvoirt heeft wel informatie, die in de vorm van YouTube-opnamen gedeeld mag worden. Het gaat om: een interview met een huisarts uit Oirschot over wat een huisarts kan betekenen bij iemand die dementie krijgt; professionele ondersteuning na de diagnose dementie via een interview met Sascha van Delft, wijkverpleegkundige bij Buurtzorg; gesprek met Wil van de Ven, partner en mantelzorger van Antonet en een opname over de rol van de notaris bij dementie, waarin notaris Stijn Marks uit Oirschot uitlegt hoe het zit.

Belangstelling?
Belangstelling voor een van deze uitzendingen? Kijk op de website van Alzheimer Zuidoost Brabant of stuur een mail naar geheugencafevught@gmail.com.

Het eerstvolgende GeheugenCafé staat gepland voor woensdag 14 april in WZC Theresia. Of dit door kan gaan, hangt uiteraard af van de dan geldende coronamaatregelen. Wilt u op de hoogte blijven, stuur dan een mailtje naar geheugencafevught@gmail.com.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …