Ook dit jaar weer een Oeteldonkse Top 11×11

Liefhebbers van Oeteldonkse liedjes kunnen vanaf dinsdag 20 november weer stemmen op hun 11 meest favoriete nummers. De Stichting Top 11×11 heeft honderden Oeteldonkse nummers in hun muziekarchief samengebracht waarop gestemd kan worden. Met de 121 meest gekozen nummers zal uiteindelijk een nieuwe editie van de Oeteldonk Top 11×11 tot stand gebracht worden.

Vanaf 20 november is de website, www.top11x11.nl, weer in de lucht. Oeteldonkers worden via Facebook, flyers en andere media uitgenodigd om hun stem uit te brengen. “We hopen weer op vele duizenden stemmen van Oeteldonkse muziekliefhebbers”, aldus Gerard Claasen, voorzitter van de Stichting Oeteldonk Top 11×11. Doordat de stemming na het Kwekfestijn-weekend begint, worden ook de recente finalisten van dit liedjesfestijn opgenomen in de keuzelijst.

Awards en Certificaten
Het afgelopen jaar namen schrijvers, uitvoerders of vertegenwoordigers van de nummers 1 t/m 11 een ingelijst certificaat in ontvangst. Voor de nummers 1 en 11 zijn er ook awards die elk jaar weer opnieuw worden uitgereikt en waarop ook de winnaars van 2017 en 2018 een eervolle vermelding krijgen. Uitslagen en foto’s van de vorige edities zijn te vinden op de website. Ook zijn alle nieuwtjes en ontwikkelingen te volgen via de Facebook-pagina van de Oeteldonkse Top 11×11.

Uitzending
Op zaterdag 23 februari 2019 is de gehele Oeteldonkse Top 11×11 te beluisteren via een rechtstreekse radiouitzending op HTR Radio, live vanuit Stadscafé de Basiliek. In een dagvullend programma komen alle 121 nummers (door het Oeteldonkse publiek gekozen) voorbij.

Kijk ook bij

Concert in Sint-Catharinakerk op 13 juli

Het ’s-Hertogenbosch Vocaal Ensemble (HVE) geeft op woensdag 13 juli om 21.00 uur een concert …