Home / Algemeen / Onvergetelijke ochtend met cabriotoertocht
Patisserie De Rouw

Onvergetelijke ochtend met cabriotoertocht

Op zondag 24 juni houdt Kiwanisclub Vught voor de 9e keer de cabriorit in samenwerking met Cello. Er wordt met zo’n 50 cabrio’s, samen met bewoners en begeleiders van Cello, een rit gemaakt door het Brabantse landschap.

Daarbij is ook een aantal bijzondere auto’s zoals een ‘Le Patron’, Ford Mercury , Jaguar of Porsche. Maar ook de meer ‘gewone’ cabrio’s rijden mee, dus iedereen met een cabrio is welkom. De tocht start om circa 09.30 uur vanuit het wooncentrum in Haaren om de eerste ‘lus’ te rijden en de auto’s van de tweede ‘lus’ vertrekken ongeveer een kwartier later. De pauze wordt gehouden tussen 10.30 en 11.00 uur bij Restaurant De Kruishoeve. De koffie, thee en limonade inclusief koek worden door dit restaurant gratis aangeboden. Vervolgens wordt er aan het tweede gedeelte van de tocht begonnen. Iedereen wordt rond 12.30 uur in Haaren terug verwacht.

Het laatste en zeker niet het onbelangrijkste gedeelte van het programma bestaat uit een lunch die aan alle gasten, chauffeurs en begeleiders wordt aangeboden. Daarbij kan er worden nagepraat over de rit. Het einde van deze ochtend is gepland om 13.30 uur.

De organisatoren zijn nog op zoek naar chauffeurs, die in het bezit zijn van een cabrio en die een onvergetelijke ochtend willen beleven. Voor informatie over of aanmelden voor deze cabriotoertocht kun je contact opnemen met Giel Schuurmans, telefoon 06-54968538, e-mail gielschuurmans@home.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Dünya en Nienke ‘doen eens lief’

Dünya en Nienke, beiden 10 jaar, bedachten ‘iets’ liefs te gaan doen voor mensen in …