Ontwikkelingen bij Autobedrijf Schuurmans

Ingezonden mededeling

Na ruim 33 jaar Hyundai-dealer te zijn geweest, heeft Autobedrijf Schuurmans zich nu aangesloten bij het garageconcept ‘CarProf: garage voor alle merken’.

“Een weloverwogen keuze”, vertelt Ronald Schuurmans (directeur/eigenaar) van Autobedrijf Schuurmans. Het familiebedrijf is sinds 1964 actief en staat van oudsher bekend als allround autobedrijf inclusief schadeherstel- en autoverhuur, met ook een modern TOTAL-tankstation met ruime shop. “Sinds 1987 zijn wij dealer geweest van Hyundai, met daarnaast altijd al de mogelijkheid voor onderhoud en reparatie van elk merk auto. Als dealerbedrijf moesten er steeds grotere investeringen worden gedaan om aan alle voorwaarden te kunnen voldoen, die werden opgelegd door de importeur.” Ronald Schuurmans vond dat hij, mede gezien de toekomstige ontwikkelingen in de autobranche, beter de keuze kon maken om als universeel autobedrijf verder te gaan. “De klant bedienen met dealerkwaliteit, voor een eerlijke en betaalbare prijs”, zegt Ronald.

CarProf
Reparatie en onderhoud uitvoeren volgens fabrieksvoorschriften met een uitgebreide garantie van maar liefst 24 maanden is een standaard bij ‘CarProf Schuurmans’. Alle merken zijn welkom voor alle voorkomende werkzaamheden, het deskundige personeel zal uw auto met de juiste zorg en aandacht behandelen. Met de juiste gereedschappen, testapparatuur en technische opleidingen van de monteurs is uw auto in vertrouwde handen.

Kortingsactie
Ronald Schuurmans: “Iedereen is welkom bij Autobedrijf Schuurmans als universeel bedrijf, ongeacht het merk auto dat wordt gereden. Uiteraard blijven wij ook ‘specialist in Hyundai’, door onze 33 jaar ervaring met dit merk.” In de advertentie in het Klaverblad van 24 februari ziet u alle voordelen van ‘Carprof Schuurmans’ met daarbij nog een aantrekkelijke kortingsactie.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …