Home / Algemeen / Ontwikkel uw digitale vaardigheden
Patisserie De Rouw

Ontwikkel uw digitale vaardigheden

Het lijkt vanzelfsprekend om te kunnen werken met een computer en het internet, maar dat geldt niet voor iedereen. Daarom biedt Bibliotheek Vught de gratis cursus ‘Klik & Tik’ aan waarbij u kennismaakt met verschillende programma’s en leert hoe u een mail verstuurt.

Wilt u graag méér met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor u. U leert in uw eigen tempo typen en u maakt kennis met mail en programma’s als Word. Met behulp van filmpjes ziet u hoe het werkt en daarna kunt u zelf oefenen. Deze cursus is geschikt voor mensen die nog niet met een computer hebben gewerkt.

Aan de slag met internet
Bent u al bekend met de computer, maar wilt u met internet aan de slag? Dan kunt u de cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’ volgen. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Een reis boeken, bankzaken regelen en winkelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. U leert in uw eigen tempo o.a. websites bekijken, zoeken met een zoekmachine, invullen van een online formulier, e-mailen en downloaden. Beide Klik&Tik-cursussen worden gegeven in Bibliotheek Vught. Elke dinsdag vanaf 10 september, van 13.00-15.00 uur. Deelname is gratis. Bel naar Elske Helmich, 073- 680 2950, of stuur een e-mail naar vught@babeldenbosch.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Verruimde openingstijden DePetrus

DePetrus houdt voorlopig nog aangepaste openingstijden aan: op maandag tot en met vrijdag is het …