Online participatiebijeenkomst voorlopige plannen ‘Kloostergoed Theresia’

Ingezonden mededeling

Op het voormalige kloosterterrein van de Zusters J.M.J. in Vught heeft BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling het voornemen om een nieuwe woonomgeving ‘Kloostergoed Theresia’ te realiseren. Een nieuwe wijk, in de bestaande bos- en parkachtige setting van het landgoed, waarbij het DNA en de historie van het landgoed de dragers worden van het nieuwe plan.

Graag gaat BPD over dit plan in gesprek met omwonenden en belangstellenden. Daarom houdt BPD op dinsdag 29 juni twee online participatiebijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is van 19.00 tot 20.00 uur. Deze is bedoeld voor omwonenden. Hierna volgt de tweede bijeenkomst van 20.30 tot 21.30 uur voor belangstellenden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Tijdens beide bijeenkomsten vertelt BPD meer over de voorlopige plannen. Ook wordt een aantal specifieke vragen voorgelegd om zo input en ideeën op te halen bij de deelnemers.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor één of (indien gewenst) beide bijeenkomsten via www.nieuwbouw-kloostergoedtheresia.nl/aanmelden. Na inschrijving ontvangen deelnemers een toegangslink via de mail. Zonder inschrijven is deelname niet mogelijk. Meer informatie hierover is te lezen op www.kloostergoedtheresia.nl.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …