Online inspiratie-avond studiekeuze 23 april

Een studiekeuze maken, hoe doe je dat? En zeker in deze tijd! Scholen zijn gesloten. Open dagen worden gecanceld en online is het een hele zoektocht om bij de juiste informatie te komen.

Om jongeren bij hun keuzeproces te ondersteunen, verzorgen Jongerenwerk Vught en PowerUp073 samen met studiekeuzecoach Marieke Duijs op donderdag 23 april een online inspiratieavond ‘Een studiekeuze maken, hoe doe je dat?’ Deze inspiratieavond is bedoeld voor jongeren die dit jaar hun studiekeuze moeten maken en die dit in deze coronatijd lastig vinden. Deelname is gratis. Ook ouders zijn van harte welkom om met hun zoon of dochter mee te kijken.

Marieke Duijs, presentator van deze avond, is studiekeuzecoach en begeleidt jongeren die niet goed weten welke studie ze willen gaan doen. Samen met hen gaat ze op zoek naar hun innerlijke motivatie, interesses en talenten. Hierdoor leren de jongeren zichzelf beter kennen, weten ze wat ze willen en kunnen ze een weloverwogen studiekeuze maken. Tijdens de online inspiratieavond geeft Marieke handige tools aan jongeren en hun ouders om samen mee aan de slag te kunnen. Voor meer info over de werkwijze van Marieke, kijk op www.stromendleven.nl.

De inspiratieavond wordt gehouden op donderdag 23 april van 20.00 tot 21.00 uur. Wil je deelnemen aan de avond? Ga naar www.powerup073.nl en meld je aan.

Kijk ook bij

Nieuw in Vught: Clubkadercoach

MOVE Vught en Zwaluw V.F.C. gaan komend jaar samenwerken op het gebied van clubkadercoaching. MOVE …