OldStars Walking Football/Korfbal weer van start in Den Dungen

Het door SC Den Dungen-OldStars georganiseerde Walking Football/Korfbal voor ouderen is weer begonnen op de sportvelden van de club. Samen met begeleiders en trainers zijn de ouderen in Den Dungen volop in beweging op de dinsdagochtend.

Zo zijn de deelnemers heerlijk in de buitenlucht in groepjes van vier, binnen de overige coronamaatregelen, enthousiast van start gegaan. Onder begeleiding van een trainster en twee Sportkunde-studenten staat er elke dinsdagochtend een activiteit op de planning. Op een verantwoorde manier doen de ouderen bewegingsoefeningen en spellen, waarbij de gezelligheid en vitaliteit centraal staan. Zo doen zij oefeningen waarbij balans, kracht en uithoudingsvermogen gestimuleerd worden. Daarnaast wordt door het doen van verschillende spelvormen en wedstrijdjes het ‘fanatisme’ gevoed. Het samen sporten geeft ouderen de kans om banden op te bouwen met nieuwe en bestaande contacten.

Meer informatie?
Lijkt het u leuk om samen met leeftijdsgenoten lekker buiten sportief te bewegen? Ga dan op een dinsdagochtend om 10.00 uur naar het sportpark van SC Den Dungen en doe eens geheel vrijblijvend mee. Wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje naar oldStars@scdendungen.nl.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …