Oktober Borstkankermaand in het Vicki Brownhuis

Elk jaar wordt wereldwijd in de maand oktober aandacht gevraagd voor borstkanker. Dit jaar is het thema ‘Zij aan zij’. Borstkanker heb je niet alleen, het raakt ook de mensen om je heen. Ook het Vicki Brownhuis staat in oktober stil bij borstkanker, met vier speciale activiteiten.

De vier activiteiten zijn net zo divers als het normale aanbod bij het Vicki Brownhuis. Je kunt informatie komen inwinnen bij verpleegkundig specialisten oncologie van Ziekenhuis Bernhoven die het centrum bezoeken. Burgh Lingerie uit Rosmalen komt laten zien wat er mogelijk is qua aangepaste lingerie voor vrouwen met borstkanker. Er is een kleurenworkshop, waarin je ervaart wat kleur voor jou kan betekenen. En er is een Verwendag met allerlei ontspannende activiteiten. Tijdens alle activiteiten staan heerlijke lekkernijen voor je klaar.

In de activiteitenkalender op www.vickibrownhuis.nl vind je een overzicht van de vier activiteiten met meer informatie. Daar kun je je ook opgeven. Kom alleen óf samen met een familielid of vriendin. Want borstkanker heb je niet alleen.

Vicki Brownhuis, Aartshertogenlaan 469, 5216 JA ‘s-Hertogenbosch.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …