Officiële opening pumptrack Ouwerkerk

De nieuwe pumptrack op het Ouwerkerkveld is al lang in gebruik, maar zo’n toffe voorziening verdient natuurlijk wel een echte ‘opening’. Dat gebeurde op dinsdag 11 april om 15.00 uur door wethouder Toine van de Ven. Maar de wethouder stond er niet alleen voor. Ook ex-wereldkampioen Freestyle BMX Sietse van Berkel was aanwezig. Hij verzorgde een supergave clinic.

Het populaire crossbaantje is omgetoverd in een echte pumptrack; die ligt er al een tijdje, maar het duurde nogal lang voor de baan officieel werd goedgekeurd. Dit was nodig in verband met verzekeringskwesties. Op de splinternieuwe geasfalteerde baan kunnen kinderen van alle leeftijden niet alleen fietsen, maar ook steppen, skeeleren en skateboarden. Omdat veiligheid voor alles gaat, is de helm verplicht.

MOVE Vught brengt iedereen in de gemeente Vught graag in beweging. MOVE bedankt de gemeente Vught, stichting Jeugdfonds Vught, stichting Tilmanshof en stichting Goudhaantje voor het mede mogelijk maken van deze prachtige pumptrack.

Kijk ook bij

Feest in DePetrus voor ‘Wij Omarmen’

Eind vorig jaar heeft Rotaryclub Vught zich verbonden aan de Stichting ‘Wij Omarmen’ in Vught. …