‘Oeteldonk breit deur’ zoekt breiers en hakers voor goed doel

Stichting ‘Met je hart’ is voor haar actie ‘Oeteldonk breit deur’ op zoek naar mensen die rood-wit-gele sjaals willen breien voor het goede doel. De wol wordt verzorgd door de stichting; de verkoopopbrengst van de sjaals gaat helemaal naar haar hoofddoel: het organiseren van mooie ontmoetingen voor eenzame ouderen.

Kwetsbare ouderen met elkaar verbinden. Dat is de missie van Stichting Met je hart. In 38 gemeenten in Nederland zetten ruim 1.000 vrijwilligers zich in om meer dan 2.300 ouderen die zich eenzaam voelen, weer te laten genieten door ze met elkaar te verbinden. Daarnaast hebben zij veel ambassadeurs en weten zij zich gesteund door de lokale horeca.

Gezellige momenten
Ook in de regio ‘s-Hertogenbosch en Vught zet een groot team van enthousiaste, ondernemende en energieke vrijwilligers zich in, voor maar liefst 400 kwetsbare ouderen. Door in groepjes met hen te gaan dineren of lunchen, of door regelmatig gezellige momenten te organiseren waarbij zij met elkaar in contact komen. Dit vraagt om de nodige financiële ondersteuning. Reden voor de Stichting om in en rond Oeteldonk te starten met de brei- en haakactie.

Inhaken
Wil je ook meebreien of -haken voor dit goede doel? Dat kan! Stuur je e-mail bericht aan iris.vriend@metjehart.nl en wij sturen je de rode, witte en gele wol toe, plus de instructies. Dit mailadres is ook bereikbaar voor vragen en aanvullende informatie.

Kijk ook bij

Uitslag halve finale 55e IVC Opera | Oratorium

Na een lange dag heeft gisteren de internationale jury onder leiding van mezzosopraan Linda Finnie …