Home / Algemeen / Nu inschrijven voor Dag En Nacht Van Essche Boys
Patisserie De Rouw

Nu inschrijven voor Dag En Nacht Van Essche Boys

Dit seizoen bestaat v.v. Essche Boys 60 jaar. Op 10 en 11 januari houdt de club de derde editie van de Dag En Nacht Van Essche Boys. Beter bekend als DENVEB. Een festiviteit die sinds het 50-jarig jubileum bij ieder lustrum wordt gehouden.

Op vrijdag 10 januari wordt om 20.00 uur het startschot worden gegeven voor de eerste hometrainerwedstrijd. Tijdens de daarop volgende nacht en dag gaan de deelnemende teams met elkaar de strijd aan op verschillende wedstrijdonderdelen. Alle tijden worden nauwkeurig bijgehouden en op zaterdag 11 januari zijn rond 20.00 uur de kampioenen bekend.

Programma
Tijdens DENVEB worden sportiviteit met gezelligheid 24 uur lang met elkaar gecombineerd. Kenmerkend voor Essche Boys met een ludiek en muzikaal randprogramma! Hoe dit er precies uitkomt te zien wordt bekend in december.
De verschillende wedstrijdonderdelen die verreden worden zijn:
• Individueel waarbij in een één tegen één race wordt gestreden om de snelste tijd.
• Ploegentijdrit, de tijd start wanneer de eerste renner begint met trappen en stopt wanneer de 6e renner over de streep is gekomen.
• Koppelkoers, in een estafette-achtige race strijden twee teams om de winst.
• Ludiek, naast de serieuze ritten worden er ook meerdere ludieke wedstrijden verreden waarbij de strijd niet minder is!

Inschrijven
Vanaf september kan er al ingeschreven worden voor DENVEB 3.0. Daar is door menig Esschenaar al gehoor aan gegeven. Het aantal deelnemers (16 teams) van de vorige editie is al behaald. In totaal kunnen er 24 teams worden toegelaten, wees er daarom snel bij. Een team dat deelneemt aan de DENVEB bestaat uit 6 renners en 1 coach (+evt. twee reserves). Inschrijven is nog mogelijk tot 1 december via www.esscheboys.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Tandartsenpraktijk De Valcke overgenomen door Beukenhof

Vanaf 1 september wordt de tandartsenpraktijk van André de Valcke aan de Molenrijnselaan 45 overgenomen …