NOVO3 op populaire Vughtse Vrijmarkt

Op donderdag 27 april vindt in het centrum van Vught weer de Vrijmarkt plaats. Deze markt is al jaren een geliefd en succesvol evenement tijdens de viering van Koningsdag. Opvallend is dat maar weinig mensen weten dat harmonie K&V deze fantastische Vrijmarkt jaar in jaar uit met eigen leden organiseert.

Op Koningsdag bieden talrijke enthousiaste verkopers hun overtollige waar te koop aan. Verspreid door het centrum worden kleurrijke kramen bemand en op veel kleedjes zullen jeugdige verkopers zich weer presenteren. Ook NOVO3 presenteert zich die dag met een stand op de Vrijmarkt. De stand van NOVO3 is te vinden op het Marktveld bij de ingang van het winkelcentrum. De live-uitzending is van 11.00-16.00 uur. NOVO3 is te ontvangen via FM 105.4 en 106.1 en op tv via KPN-kanaal 1303. Via de ether kun je luisteren naar heerlijke muziek en er wordt verslag gedaan van de festiviteiten in het centrum van Vught en niet te vergeten de viering van Koningsdag in Helvoirt en Cromvoirt.

Kom jij ook langs? Misschien wil je iemand de groeten doen of een plaatje aanvragen. Of doe mee met de stemtest. Misschien ben jij wel diegene naar wie NOVO3 op zoek is.

Kijk ook bij

Twee nieuwe exposities in Museum Slager

Vanaf 12 december zijn in Museum Slager twee nieuwe exposities te zien: ‘Fotografie met een …