NOVO3 mediapartner Cultuurweek Vught, Helvoirt en Cromvoirt

Via de ether en live te beluisteren

Komende week start de Cultuurweek, een programma waarmee Vught, Helvoirt en Cromvoirt het culturele seizoen openen én het samengaan van deze drie kernen vieren. De Cultuurweek is een initiatief van de Vughtse culturele organisaties Plaza Cultura, MDM Vught, Musicare, Harmonie Kunst en Vriendschap en de Speeldoos en in samenwerking met HelvoirThuis, de Battle Axe, De Cromvoirtse Fanfare, Harmonie Kunst Adelt, Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg en DePetrus. NOVO3 is mediapartner van en tijdens de Cultuurweek.

Het partnerschap van NOVO3 bij deze brede presentatie van culturele initiatieven en organisaties in het uitzendgebied betekent dat de omroep voor de duur van de Cultuurweek -van 11 tot en met 19 september- tijdelijk ook te beluisteren is via de ether (104.7). De radioprogrammering van NOVO3 besteedt dagelijks tussen 19.00 en 20.00 uur aandacht aan de Cultuurweek met interviews op de locaties, terugblikken op programmaonderdelen en informatie over nieuwe items. Dit programma wordt de dag erna tussen 10.00 en 11.00 uur herhaald. Daarnaast worden er filmopnamen gemaakt van hoogtepunten tijdens deze week. Die worden uitgezonden op de website van NOVO3.
De website van NOVO3 heeft een aparte categorie voor de Cultuurweek: https://www.novo3.nl/category/cultuurweek – hierop zijn alle actuele programma’s, tijden en details te vinden. Tijdens de reguliere radio-uitzendingen in de Cultuurweek wordt ruimschoots aandacht gegeven aan de activiteiten van de Cultuurweek. Alle programma’s zijn terug te luisteren via de categorie Cultuurweek van de NOVO3 website. Radiofreqentie NOVO3 (alléén van 11 tot en met 19 september): 104.7.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …