Nova wint Van Gogh etalagespeurtocht

Tijdens de herfstvakantie werd er in Helvoirt in samenwerking met ondernemers een etalagespeurtocht uitgezet. Ruim 70 enthousiaste kinderen én volwassenen wandelden door het dorp om op zoek te gaan naar schilderijen van Vincent van Gogh.

Op een formulier konden ze invullen waar ze alle schilderijen hadden gevonden en welke zin je kon maken met de verstopte letters. Na afloop was er voor iedereen een ijsje en daarnaast waren ook nog eens 10 prijzen te winnen; 1 hoofdprijs en 9 andere prijzen. De hoofdprijs is gewonnen door Nova Groenendaal. Zij heeft haar prijs, een schilderset én tickets voor het Noordbrabants Museum, inmiddels in ontvangst genomen. De prijswinnaars van de 9 andere prijzen hebben via e-mail bericht gehad dat ze hun prijs kunnen ophalen.

Zou je nog een keer een speurtocht willen doen? Van Gogh Helvoirt biedt het hele jaar door een speurtocht aan. Tijdens deze tocht door Helvoirt maak je opdrachten en verzamel je letters. Ondertussen kom je langs plekjes die bij Vincent van Gogh erg geliefd waren. De speurtocht is verkrijgbaar bij het Van Gogh informatiecentrum of bij Mitra Slijterij Pijnenburg.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …