Nog beperkt inschrijven voor Vughtse vrijmarkt

De Vughtse Vrijmarkt in het centrum van Vught is al jaren een geliefd en succesvol evenement in Vught tijdens de viering van Koningsdag. Op woensdag 27 april bieden talrijke enthousiaste verkopers in ongeveer 250 kleurrijke kramen hun overtollige gebruikswaar te koop aan in een zonnige Oranje-sfeer, met veel gezellige blaasmuziek en rondom goed gevulde terrasjes. De Vrijmarkt wordt georganiseerd door Harmonie Kunst & Vriendschap.

Het zal op koningsdag goed toeven zijn tussen de vele kramen in Vught-Centrum. Er zijn optredens op twee podia, vele terrasjes verdeeld over de hele vrijmarkt, kermisattracties en aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er ‘kleedjeszones’ in de Dorpsstraat en van het Ploegveld tot aan het Marktveld. Hier kunnen zij ongestoord op hun kleedje hun overtollig speelgoed, zelf gekweekte plantjes en nog veel meer spullen verkopen. Voor anderen kan dat in een marktkraam op de vrijmarkt. Voor slechts 28 euro kunt u al een kraam huren van ca. 4 strekkende meter, met bijgeleverd een dekzeil in wit of oranje.

Inschrijving nog beperkt mogelijk
Wilt u nog graag als deelnemer bij de feestelijkheden aanwezig zijn of heeft u op het laatste moment toch nog wat spullen van zolder kunnen halen dan is er nog de mogelijkheid een kraam te huren. Tot op dit moment is er nog een zeer beperkt aantal kramen op de Vughtse Vrijmarkt beschikbaar. Een inschrijfformulier is op te halen op een van de volgende adressen in Vught: Primera van Sleeuwen – Moleneindplein 58, Optiek Van de Kamp – Heuvel 3, Slijterij de Gouden Ton – Martinilaan  1, Cafetaria Rouppe – Rouppe v.d. Voortlaan 32 en Elektrotechnisch buro Van de Meerendonk – Helvoirtseweg 124. Het inschrijfformulier is ook te downloaden via de website. Inschrijven kan nog tot 13 april. Daarna is inschrijven alleen nog mogelijk op basis van  beschikbaarheid. Wie meer inlichtingen wil over deze Vrijmarkt kan een e-mail sturen.

Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …