Home / Algemeen / Nieuws, actualiteit en sport bij NOVO3
Patisserie De Rouw

Nieuws, actualiteit en sport bij NOVO3

NOVO3, de nieuwe internetomroep in Vught, heeft elk weekend volop aandacht voor de Vughtse actualiteit en de sport.

Op zaterdagochtend wordt gesproken met interessante gasten over allerlei actuele Vughtse kwesties in het programma Blikveld. Behalve Vught komen uiteraard ook actuele zaken in Cromvoirt en Helvoirt aan bod. Zaterdag 9 november is Ellen Huinink, coördinator Kinderen en armoede, te gast in Blikveld. Met haar wordt gesproken over de Signalenkaart armoede in Vught. Ellen Huinink kreeg de opdracht van de gemeente om tot een effectieve aanpak van armoede onder kinderen te komen.
Verder is er in het programma aandacht voor het Taalhuis in Vught dat taal, rekenen en digitale vaardigheden van volwassenen wil verbeteren. Ook schuift Louis Wetzer (Lambertuspodium) aan in Blikveld om te praten over de verkiezing van Dorpsdichter van Vught. Ook de politiek wordt bij NOVO3 op de voet gevolgd.

Sport
Elke zondagmiddag komt vanaf 17.00 uur bij NOVO3 een uur de Sport voorbij met aandacht voor de wedstrijden van Real Lunet, Zwaluw VFC en v.v. Helvoirt, MOP, VVC, Octopus, JCV en ander sportnieuws. In een uur word je helemaal bijgepraat over al het Vughtse sportnieuws van het weekend. Blikveld, van 10.00-12.00 uur, NOVO3 Sport, zondag van 17.00-18.00 uur.
NOVO3 is te ontvangen via de website: www.NOVO3.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

‘Uitgestelde’ lintjes opgespeld

Vanwege de coronamaatregelen liep de lintjesregen 2020 anders dan anders. Op vrijdag 24 april bracht …