Home / Algemeen / Nieuwjaarsconcert Orkest Toermalijn en koor La Corbeille
Patisserie De Rouw
Foto: Ad van Kessel

Nieuwjaarsconcert Orkest Toermalijn en koor La Corbeille

Op zaterdag 4 januari om 20.00 uur wordt het nieuwe jaar muzikaal ingeleid met een feestelijk concert van orkest Toermalijn en koor La Corbeille in DePetrus te Vught.

Orkest Toermalijn is opgericht in 1983. Het orkest staat onder leiding van dirigent Willem van de Laar. De naam van het orkest werd gekozen omdat de halfedelsteen toermalijn net zoals de muziek vele facetten en variëteiten heeft. Het orkest is in de loop der jaren uitgegroeid tot zo’n 40 leden met de bezetting van een klein symfonieorkest.
‘Overdagkoor’ La Corbeille is begin 2011 opgericht en telt 55 leden. Het koor repeteert op donderdagmiddag. De muzikale leiding is in handen van dirigent Annemieke Kamphuis en de pianobegeleiding wordt verzorgd door Leon Schenkels. Koor en orkest bereiden zich enthousiast voor op het Nieuwjaarsconcert.

Kaarten
In DePetrus brengen koor en orkest een gevarieerd programma ten gehore met o.a. Mozarts Zauberflöte, Gabriels Oboe, Porgy and Bess, Gabriella’s Song en Menuetto van Schubert. Entree 10 euro. Kaarten zijn te bestellen via penningmeester@orkesttoermalijn.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …