Nieuwjaarsconcert Cromvoirts Orkest 13 januari

Op zaterdag 13 januari om 19.30 uur opent het Cromvoirts Orkest het jaar met het Nieuwjaarsconcert in gymzaal Cromvoirt, Kerkweg 2. Toegang gratis. Zaal open om 19.00 uur.

Dit concert is tevens de opening van het jubileumjaar, waarin het Orkest zijn 60-jarig bestaan viert. Zowel de slagwerkgroep als het orkest trakteert het publiek op een gevarieerd programma, vol met herkenbare, maar ook verrassende muziek. De slagwerkgroep staat onder leiding van Paul Schepers en het orkest zal gedirigeerd worden door Hans van Leeuwen.

Modern Moves
Bij twee nummers van het orkest treedt dansgroep Modern Moves op. Deze groep jonge dansers van MDM uit Vught heeft onder leiding van docent Lara Knoops een prachtige choreografie ingestudeerd en zal hierbij door het orkest begeleid worden. Als speciale gast betreedt Jos van Esch, winnaar van het Maestro-project, nog één keer de bok van de dirigent. Op ongetwijfeld enthousiaste wijze leidt Jos het orkest bij het spelen van Everybody Needs Somebody, de beroemde hit van Salomon Burke, maar ook talloze malen gecoverd, onder meer door de Blues Brothers.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …