Nieuwe vrijwillige wijkondersteuners Zonneheuvel

De afgelopen periode hebben de vier nieuwe vrijwillige wijkondersteuners van de wijk Zonneheuvel zich voorgesteld aan bewoners van de wijk. Ze zijn door weer en wind de deuren langsgegaan met zonnebloemen om zich voor te stellen.

De nieuwe wijkondersteuners voor Zonneheuvel zijn Marja Broeders, Nelleke Booij, Ton van Drunen en Olga Callaars. Medebewoners van Zonneheuvel. Marja, Olga en Ton wonen al langere tijd in de wijk. Nelleke wat korter, maar ze heeft zich de wijk al goed eigen gemaakt. En misschien is het toeval, maar Marja, Nelleke en Ton hebben werkervaring in de zorg en Olga werkt in de kinderzorg. Zij willen heel graag bijdragen aan een prettige woonomgeving.

Prettig wonen
Uit een nog niet zo lang geleden gehouden onderzoek is gebleken dat het overgrote deel van de bewoners van de wijk het hier prettig wonen vindt. Frank Mulkens van Welzijn Vught: “Wij scharen ons daar graag achter, maar vinden tegelijkertijd dat er altijd wel wat te verbeteren valt. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan onderlinge samenhang of het opfleuren van de omgeving, om maar wat te noemen. De bewoners hebben vast en zeker zelf ook wel een mening over wat er nog te verbeteren valt. We willen dan ook graag iedereen in de wijk vragen met ons mee te denken.” Dus heb jij ideeën over bijvoorbeeld wijkactiviteiten, inrichting van de wijk of ken je mensen die mogelijk wel wat hulp kunnen gebruiken, of hulp kunnen geven? Denk aan boodschappen doen, tuinonderhoud, enz. Laat het dan weten via wijkzonneheuvel@gmail.com. Wilt u meer informatie over de vrijwillige wijkondersteuners in Vught? Neem dan contact op met Frank Mulkens van Welzijn Vught, 06-21101698 of frankmulkens@welzijnvught.nl.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …