Nieuwe voorzitter en uitbreiding bestuur VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt

Het bestuur van het lokale netwerk VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt is weer op volle sterkte met de benoeming van Vughtenaren Bernard Doorenbos als voorzitter en Ed van der Sande als algemeen bestuurslid. Beiden zijn in een online ledenvergadering op 24 maart unaniem benoemd. Zittende bestuursleden Bas Steunenberg (secretaris) en Ruben Baijens (penningmeester) blijven in functie. Bestuurslid Tammo Bieze neemt afscheid na vele jaren actief geweest te zijn geweest in het bestuur.

De nieuwe voorzitter Bernard Doorenbos lichtte de ambities van het nieuwe bestuur toe: “Het lokale netwerk VVD Vught–Helvoirt–Cromvoirt maakt een forse groei door in aantal leden. Het nieuwe bestuur stelt zich ten doel om deze groeiende ‘community’, in nauwe samenwerking met de VVD-fractie in de gemeenteraad, nog actiever te betrekken bij de belangrijke thema’s in de gemeente. Hiermee wordt de toegankelijkheid en zichtbaarheid van het lokale netwerk VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt verder vergroot.”

Bernard Doorenbos was in de periode 2014-2020 raadslid voor de VVD binnen de gemeente Vught. Hij kent het lokale reilen en zeilen en staat midden in de Vughtse samenleving.

Ed van der Sande heeft ook zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de VVD. Zo was hij raadslid in de gemeente ’s-Hertogenbosch, lid van de Tweede Kamer en bekleedde hij verschillende bestuurlijke functies binnen de regionale VVD.

Kijk ook bij

Hulp bij digitaal boeken lezen of luisteren

Met een abonnement van Bibliotheek Vught heb je duizenden titels van luisterboeken en e-books ter …