Nieuwe show Jeugdcircus Il Grigio

Het gehele jaar oefenen iedere week in Haaren ruim 60 artiesten met hulp van vele vrijwilligers om in de zomer een spectaculaire circusshow te presenteren! Gedurende 2 weken treden de jeugdige artiesten iedere dag op, waarbij regelmatig uitverkochte voorstellingen met 900 bezoekers te noteren zijn. Ieder jaar wordt het unieke circus door minimaal 10.000 personen bezocht.

Dit keer staat de nieuwe show ‘Universo’ in het teken van de ruimtevaart. Ben jij benieuwd naar het leven op andere planeten? Riemen vast en maak je klaar voor een spectaculaire show vol spannende, mooie en grappige verrassingen! De show draait van 14 tot en met 29 juli dagelijks om 14.00 uur en duurt, inclusief pauze van ± 20 minuten, maximaal 2½ uur. Er zijn extra voorstellingen op dinsdag en donderdag om 19.00 uur. De zaal en kassa zijn 1 uur vooraf aan de show geopend.

Kaarten
Vanaf woensdag 11 juli kun je kaartjes reserveren via telefoonnr. 0411-621215. Openingstijden, ook in het weekend, van 09.00 tot 15.00 uur en van 18.30 tot 19.30 uur. Op de dagen met een avondvoorstelling kun je het circus van 09.00 tot 19.30 uur telefonisch bereiken. Gereserveerde kaarten kunnen bij de kassa van het circus worden afgehaald. Er kan met PIN betaald worden bij de kassa. Kaarten worden niet op stoelnummer afgegeven, dus ga op tijd wanneer u vooraan of naast elkaar wilt zitten. Als een voorstelling is uitverkocht, worden vanaf een kwartier voor aanvang de niet-afgehaalde kaarten opnieuw in de verkoop gebracht.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …