Ton de Kort (rechts) ging tijdens de Open Coffee in gesprek met de inspirerende ondernemer Jorn Besselink (On That Ass). Foto: René Leenderts,

Nieuwe opzet Open Coffee Vught smaakt naar méér

Een prachtige locatie. Een prima opkomst. En een boeiende spreker. Alle puzzelstukjes vielen woensdag 19 juni op hun plek bij de eerste Open Coffee Vught en omstreken in de nieuwe opzet. De enthousiaste bezoekers genoten bij Kasteel Maurick van het interview met ondernemer Jorn Besselink (On That Ass), van de koffie én van het netwerken. De Open Coffee nieuwe stijl smaakte daarmee direct naar méér. De volgende bijeenkomst vindt plaats op woensdagochtend 18 september.

Voor het eerst in ruim twee jaar vond er in Vught weer een Open Coffee plaats. Organisator René Leenderts kreeg daarvoor versterking van Nancy van de Werken en Ton de Kort. Zij besloten gezamenlijk de formule licht aan te passen. De netwerkbijeenkomst op de derde woensdagochtend van de maand werd opgeluisterd met een interview met een inspirerende ondernemer uit het werkgebied. Dat bleek absoluut een toegevoegde waarde. De bezoekers luisterden ademloos naar het gesprek dat interviewer Ton de Kort had met Vughtenaar Jorn Besselink. Die jonge ondernemer maakt snel naam met On That Ass, een concept waarbij abonnees maandelijks een betaalbare, kleurrijke boxershort ontvangen. Besselink vertelde in het ontspannen gesprek open over hoe hij op dit idee is gekomen, waar zijn ambities liggen maar óók dat het ondernemerspad niet altijd over rozen gaat. Ook beantwoordde hij vragen.

Netwerken
Behalve het ondernemers-interview, wat een vast terugkerend element gaat worden, was er in de zaal en op het terras van Kasteel Maurick alle ruimte om te netwerken. Dit alles onder het genot van een prima kop koffie. Het was voor de organisatie mooi om te zien dat zowel bezoekers van weleer als nieuwe gasten het evenement hadden weten te vinden. Dat de organisatoren van de Open Coffees in Den Bosch en Waalwijk ook een kijkje kwamen nemen, vormde bovendien de bevestiging dat de gekozen formule aanspreekt. De volgende bijeenkomst vindt plaats op de derde woensdag van september – 18 september – en duurt opnieuw van 9.00 tot 11.00 uur. Plaats van handeling blijft Kasteel Maurick. De naam van de ondernemende gast van deze ochtend wordt later bekendgemaakt. Wie er deze ochtend bij wil zijn, kan zich aanmelden via de website: www.opencoffeevught.nl.

Kijk ook bij

Geen Elbrimale Musicale-Vught meer

Het bestuur van Stichting Elbrimale Fonds heeft besloten om vanwege een organisatorische structuurwijziging, de openbare …