Nieuwe markt in Vught: Fort Isabella Fair

Met Pasen, 21 en 22 april, vindt voor de eerste keer de Fort Isabella Fair plaats. Fort Isabella Fair is een nieuwe kramerij bestaande uit (streek)producten die met liefde gemaakt zijn. Ook zijn er ambachtelijke workshops, wandelingen in de omgeving, kinderactiviteiten en acts. En dat op een heerlijke, historische plek om samen te komen, om te blijven hangen met een drankje of wat lekkers: Fort Isabella in Vught.

Fort Isabella Fair is niet zomaar een markt, maar een markt mét! Met aandacht, met inhoud en met een randprogrammering. Bij Fort Isabella Fair ontmoeten bezoekers verschillende ondernemers en makers die met liefde over hun producten vertellen. Ook laten ze zich verleiden om deel te nemen aan ambachtelijke workshops, een natuurwandeling met inhoud of een lezing over de omgeving. Bijkomen kan met een kop koffie, of glas bier, een pannenkoek of burger.

Unieke locatie
Fort Isabella Fair is gelegen op het terrein van Fort Isabella, een plek met een rijk verleden. Het is een prachtige locatie midden in de Vughtse natuur, op 10 minuten fietsafstand van het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch en Vught. De Vughtse Heide ligt om de hoek. Deze inspirerende plek met bijzondere historie heeft een nieuwe bestemming waar wonen, werken, recreatie en educatie op een logische manier samenkomen.

Oproep aan deelnemers
Zelfstandig werkende organisaties, ondernemers en ontwerpers worden uitgenodigd om (inhoudelijk) deel te nemen aan de fair. Denk aan lifestyle & leasure, lekker eten & drinken en leerzaam vertier. Op een plek waar streekproducten rond wonen en buitenleven, verblijven en vrije tijd, maar ook mooimakerij getoond en verkocht kunnen worden. Ook is er ruimte voor workshops en acts. Past jouw product of activiteit onder een of meer van de volgende pijlers: Eten & Drinken, Educatie/Workshops, Lifestyle en Entertainment? Meld je dan aan! Aanmelden kan via de site: www.fortisabellafair.nl.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …